Задача Коші для одного класу псевдодиференціальних рівнянь з гладкими символами - Літовченко, В.А. (Український математичний вісник, 2006)
Для одного класу псевдодиференцiальних рiвнянь з гладкими символами, залежними вiд часу, дослiджено властивостi фундаментальних розв’язкiв; сформульовано достатнi, а для окремих рiвнянь i необхiднi умови коректної розв’язностi задачi Кошi з узагальненими початковими даними та встановлено принцип локалiзацiї їх розв’язкiв. При цьому побудовано простори основних функцiй, якi є узагальненням певних класичних просторiв.