Про одну теорему Л. Сонс та асимптотичне поводження рядів Діріхле - Філевич, П.В.; Шеремета, М.М. (Український математичний вісник, 2006)
У роботi встановлено спiввiдношення мiж порядком i нижнiм порядком для ряду Дiрiхле з довiльною абсцисою абсолютної збiжностi.