Флюидизиты и гидротермально-осадочные породы Овручской и Белокоровичской структур северо-запада Украинского щита - Дерябин, Н.И. (Інститут геологічних наук НАН України, 2009)
Наведені дані про будову четвертинних відкладів на лівобережжі Хаджибейського лиману біля с. Красносілка. За мікротеріологічними та палеопедологічними даними зроблено висновок про більш давній вік (мартоноськосульський) IV (V) тераси, який вважався завадівсько-дніпровським. The composition of the Quarternary deposits at the left-bank of the Hadzhybey liman near Krasnosilka village is considered. According to microteriologic and paleopedologic data the IV (V) terrace is defined to be of Martonosha-Sula age and not of Zavadovka-Dnieper age as it was considered before.