Узагальнені крайові задачі для лінійних та напівлінійних еліптичних рівнянь - Лопушанська, Г.П. (Український математичний вісник, 2005)
На основi вивчення лiнiйних крайових задач у спецiальних просторах узагальнених функцiй одержанi умови iснування розв’язку крайової задачi для напiвлiнiйного елiптичного рiвняння у просторi функцiй зi степеневим ростом бiля межi областi, а також умови, за яких цей розв’язок регулярний всерединi областi.