Бойова діяльність російських військ на українських землях під час Галицької битви: історіографічний аналіз - Науменко, А.О. (Проблеми історії України ХІХ – початку ХХ ст., 2014)
У статті проаналізовано повноту висвітлення історичною наукою бойової діяльності російських військ у Галицькій битві на українських землях, внеску окремих військових частин (з’єднань) у результат бойових дій (операцій), звитяги у боях окремих бійців і командирів. В статье проанализирована полнота освещения исторической наукой боевой деятельности русских войск в Галицийской битве на украинских землях, вклад отдельных воинских частей (соединений) в результат боевых действий (операций), доблести в боях отдельных бойцов и командиров. The extent of coverage of the Russian forces combat activities during the Battle of Galicia on the Ukrainian territories, contribution of some military units (formations) to the combat actions (operations) outcome, victories of certain soldiers and commanders by the historic science are analyzed in the article.