Буковина в роки Першої світової війни 1914–1918 рр. Документи - Кирієнко, О.Ю. (Проблеми історії України ХІХ – початку ХХ ст., 2014)
Рецензія на книгу: Буковина в роки Першої світової війни 1914–1918 рр. Документи / Упорядкування, передмова, коментарі, переклад з німецької та російської мов В.М. Ботушанського. — Чернівці: Технодрук, 2014. — 356 с.