Князь Прозоровський, Суворов і митрополит Ігнатій у кримських операціях 1778 р. (з передісторії Маріуполя) - Усенко, П.Г. (Проблеми історії України ХІХ – початку ХХ ст., 2015)
У статті розглянуто анексійні акції в Криму перед приточенням його до Російської імперії. В статье рассмотрены аннексионные акции в Крыму перед присоединением его к Российской империи. The article is devoted to actions of annex at the Crimean before its connection with Russian empire.