Жиленкова І.М. Зовнішня торгівля України в контексті інтересів промислового й аграрного капіталу Російської імперії (1890-ті рр. — 1914 р.): монографія - Коляда, І.А. (Проблеми історії України ХІХ – початку ХХ ст., 2016)
Рецензія на книгу: Жиленкова І.М. Зовнішня торгівля України в контексті інтересів промислового й
аграрного капіталу Російської імперії (1890-ті рр. — 1914 р.): монографія / Ірина
Жиленкова; відп. ред. член-кореспондент НАН України В.М. Даниленко. — К.,
2016. — 668 с.