Із зали засідань Президії НАН України (14 червня 2017 р.) (Вісник НАН України, 2017)
На засіданні Президії НАН України 14 червня 2017 р. розглядалися такі питання:
• наукові проблеми створення турбомашин нового покоління
з покращеними техніко-економічними показниками (доповідач — член-кореспондент
НАН України А.В. Русанов); • нові підходи до створення
антибіотиків для лікування мультирезистентних форм
туберкульозу (доповідач — член-кореспондент НАН України
М.А. Тукало); • про нагородження відзнаками НАН України та Почесними
грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН
України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); • кадрові та поточні питання. Научные проблемы создания турбомашин нового поколения с улучшенными технико-экономическими показателями (докладчик - член-корреспондент НАН Украины А.В. Русанов).
Новые подходы к созданию антибиотиков для лечения мультирезистентных форм туберкулеза (докладчик - член-корреспондент НАН Украины М.А. Тукало).
О присуждении наград НАН Украины и грамот НАН Украины и Центрального Комитета профсоюза НАН Украины (докладчик - академик НАН Украины В.Л. Богданов). Кадровые и текущие вопросы. Scientific problems of new generation turbomachinery with improved technical and economic indicators (speaker — Corresponding Member of NAS of Ukraine A.V. Rusanov).
New approaches to the creation of antibiotics for the treatment of multi-resistant forms of tuberculosis (speaker — Corresponding Member of NAS of Ukraine M.A. Tukalo).
On awarding distinctions of NAS of Ukraine and Honorary Diplomas of NAS of Ukraine and the Central Committee of the Union of NAS of Ukraine (speaker — Academician of NAS of Ukraine V.L. Bogdanov).
Staff and current issues.