80-річчя академіка НАН України В. Л. Найдека (Вісник НАН України, 2017)
9 серпня виповнюється 80 років відомому вченому в галузі
матеріалознавства і металургії, почесному директору Фізико-технологічного інституту металів і сплавів НАН України, академіку НАН України Володимиру Леонтійовичу Найдеку.