80-річчя академіка НАН України В. Г. Скляренка (Вісник НАН України, 2017)
14 серпня виповнюється 80 років визначному українському вченому, докторові філологічних наук, професору, заслуженому діячу науки і техніки України, лауреату премії ім. О.О. Потебні НАН України, почесному директорові Інституту мовознавства ім. О.О. Потебні НАН України, академіку Віталію Григоровичу Скляренку.