80-річчя академіка НАН України Л. А. Пастура (Вісник НАН України, 2017)
21 серпня виповнилося 80 років відомому математику, доктору фізико-математичних наук, професору, лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки, академіку НАН України Леоніду Андрійовичу Пастуру.