Нагорода Міжнародного науково-навчального центру інформаційних технологій та систем НАН України та МОН України (Кибернетика и вычислительная техника, 2017)
Президія Національної академії наук України нагородила Міжнародний науково-навчальний центр інформаційних технологій та систем НАН України та МОН України Почесною грамотою за високі наукові здобутки та у зв'язку з 20-ти річчям його діяльності.