80-рiччя члена-кореспондента НАН України Володимира Iллiча Гриценка (Кибернетика и вычислительная техника, 2017)
23 травня 2017 року виповнилося 80 років відомому вченому в галузі інформатики, інформаційних технологій та їх застосувань у виробничо-технологічній сфері, комп’ютерних технологіях навчання і електронних системах освіти, медичній кібернетиці та економіці, директору Міжнародного науково-навчального центру інформаційних технологій та систем НАН України та МОН України, члену-кореспонденту НАН України Володимиру Іллічу Гриценко. 23 мая 2017 исполнилось 80 лет Владимиру Ильичу Гриценко — известному ученому в области информатики, информационных технологий и их приложений в экономике, производственно-технологической сфере, биологической и медицинской кибернетике, компьютерных технологий обучения, директору Международного научно-учебного центра информационных технологий и систем НАН Украины и МОН Украины. May 23, 2017 the 80th anniversary of Vladimir Ilyich Gritsenko, known scientist in computer science, information technologies and their application in economics, industrial and technological fields, biological and medical cybernetics, computer-based training, director of the International Research and Training Center for Information Technologies and Systems.