Відповідність академічних періодичних видань вимогам міжнародних наукометричних баз даних (на прикладі видань, співзасновниками яких є установи Відділення економіки НАН України) - Коваль, Н.В. (Наука України у світовому інформаційному просторі, 2017)
Висвітлено основні вимоги міжнародних наукометричних баз даних Scopus
та Web of Science Core Collection. Проаналізовано відповідність цим вимогам періодичних видань, співзасновниками яких є установи Відділення економіки Національної академії наук України. The main requirements of Scopus and Web of Science international scientometric databases are
highlighted. The compliance with these requirements of periodicals co-founded by the Department
of Economics of the National Academy of Sciences of Ukraine is analyzed.