Конкурс на краще книжкове видання НАН України: методичні питання - Діденко, Ю.В.; Радченко, А.І. (Наука України у світовому інформаційному просторі, 2017)
Цього року вдруге відбувся Конкурс на краще книжкове
видання Національної академії наук України. Конкурс започатковано відповідно до постанови Президії НАН України від 30.12.2015 № 320 з метою підтримки творчої активності учених
НАН України, популяризації наукових здобутків, зростання престижу наукової видавничої продукції і підвищення культури наукового книговидання.
Тут наводимо фрагменти статті "Краще книжкове видання НАН України:
підсумки конкурсу та методичні питання", опублікованої у загальноакадемічному науковому журналі "Вісник Національної академії наук України" (Вісн. НАН України, 2017, № 6: 91—94. URL: http://www.visnyk-nanu.org.ua/ru/
node/2994).