Про використання традиційних ідентифікаторів наукових видань - Каніщева, В.М. (Наука України у світовому інформаційному просторі, 2017)
Це інформаційне повідомлення було виголошено на конференції на прохання
учасників. Підготовлено за матеріалами відповідних нормативних документів і методичних рекомендацій, розміщених на веб-ресурсі ДНУ "Книжкова палата України імені Івана Федорова" (DOI: www.ukrbook.net).