Оцінка якості води для зрошення в придунайських озерах за даними моніторингу - Балихіна, Г.А. (Індуктивне моделювання складних систем, 2015)
В зв’язку з необхідністю відновлення зрошення, проведена оцінка якості води для зрошення в придунайських озерах. Показано, що вода належить до другого класу і є обмежено придатною для зрошення, що потребує додаткових заходів для її покращення. В связи с необходимостью восстановления орошения, проведена оценка качества воды для орошения в придунайских озерах. Показано, что вода относится ко второму классу и является ограниченно пригодной для орошения, что требует дополнительных мер для ее улучшения. In view of a need of irrigation restoration, it has been made a water quality assessment for irrigation needs in the Danube lakes. It was specified that the water can be identified as second class water and is conditionally acceptable for irrigation that requires some additional measures for its improvement.