Моделювання температурних полів у теплиці - Лисенко, В.П.; Болбот, І.М.; Чернов, І.І. (Індуктивне моделювання складних систем, 2015)
Розглянуто модель, яка відображає зміну температурних полів у спорудах закритого ґрунту під впливом як зовнішніх так і внутрішніх чинників для подальшого використання в навігаційній системі мобільного робота. Рассмотрена модель, которая отражает изменение температурных полей в сооружениях закрытого грунта под воздействием как внешних, так и внутренних факторов для дальнейшего использования в навигационной системе мобильного робота. Has been considered the model, which reflects the change of temperature fields in the buildings greenhouses under the influence of both external and internal factors for use in mobile robot navigation system.