Огляд гібридних структур МГУА-подібних нейронних мереж та генетичних алгоритмів - Мороз, О.В.; Степашко, В.С. (Індуктивне моделювання складних систем, 2015)
Стаття розкриває переваги поєднання МГУА-подібних нейронних мереж з генетичними алгоритмами та представляє найбільш вагомі результати щодо створення їх гібридних структур. Статья раскрывает преимущества сочетания МГУА-подобных нейронных сетей с генетическими алгоритмами и представляет наиболее значимые результаты по созданию их гибридных структур. This paper reveals benefits of the composition of GMDH-type neural networks and Genetic Algorithms and presents the most important results in creation of hybrid structures.