Сценарне моделювання промивки річки Інгулець при подачі води на зрошення - Ковальчук, П.И.; Демчук, О.С.; Коваленко, Р.Ю.; Балихіна, А.А. (Індуктивне моделювання складних систем, 2016)
Запропоновано метод сценарного моделювання в процесі комбінованого управління промивкою р. Інгулець. Сценарне моделювання рекомендується застосовувати для оцінювання ефективності різних регламентів промивки імпульсним методом. Предложен метод сценарного моделирования в процессе комбинированного управления промывкой р. Ингулец. Сценарное моделирование рекомендуется применять для оценки эффективности разных регламентов промывки импульсным методом. The method of scenario modeling while the complex controlling process of flushing of the Inhulets River is proposed. Scenario modeling is recommended to apply for the assessment of the efficiency of various flushing schedules by using a pulse method.