Латинські графіті XVII ст. у Чернігові - Подлевський, С. (Сiверянський лiтопис, 2017)
Стаття присвячена латинським графіті XVII ст., що були зафіксовані у культових
спорудах Чернігова та пов’язані з періодом його перебування в складі Речі Посполитої. Статья посвящена латинским граффити XVII в., которые были обнаружены в
культовых сооружениях Чернигова и связаны с периодом его пребывания в составе
Речи Посполитой. This article is devoted to the Latin graffiti`s of XVII century, that were discovered in
religious buildings of Chernihiv and associated with the period of his stay in the Polish–Lithuanian
Commonwealth.