Документи до історії видання єпархіального часопису «Вера и жизнь» - Блакитний, М. (Сiверянський лiтопис, 2017)
У статті йдеться про документальні матеріали, які висвітлюють обставини
появи нового церковного видання Чернігівської єпархії – часопису «Вера и жизнь».
Наведено їхні тексти. В статье говорится о документальных материалах, которые освещают обстоятельства появления нового церковного издания Черниговской епархии – журнала «Вера и жизнь». Приведены их тексты. The article refers to the documentary materials that illuminate the circumstances of the
appearance of a new edition of the Church of the Diocese of Chernigov – the magazine «Faith
and Life». Results of their texts.