Становлення та діяльність релігійної громади Української автокефальної православної церкви у Борисоглібському соборі м.Чернігова у 20-х роках ХХ століття - Глухенький, А. (Сiверянський лiтопис, 2017)
Висвітлюється діяльність релігійної громади Української автокефальної
православної церкви у Борисоглібському соборі м.Чернігова у 20-х роках ХХ століття.
Розглянуто процес її становлення та основні етапи існування. Освещается деятельность религиозной общины Украинской автокефальной
православной церкви в Борисоглебском соборе г. Чернигова в 20-х годах ХХ века.
Рассмотрен процесс ее становления и основные этапы существования. The activity of faith community of Ukrainian Autocephalous Orthodox Church in SS Boris
and Gleb’s Cathedral in Chernihiv in 1920s is shown. The process of formation and main
stages of existence of faith community of UAOC in Chernihiv is represented.