Прихована в архівах правда: з приводу виходу в світ двотомової праці М. Тимошика «Село» - Забіяка, І. (Сiверянський лiтопис, 2017)
Рецензія на двотомовник «Село» (Тимошик Микола. Село: У 2-х т. Т 1: Зійти з безпам’ятства / Перед.
С. Колесника. – К.: Ярославів Вал, 2017. – 420. – іл., ім. та геогр. пок., резюме
англ. м.; Тимошик Микола. Село: У 2-х т. Т 2: Трудний шлях відмосковлення. – К.:
Ярославів Вал, 2017. – 580. – іл., ім. та геогр. пок., резюме англ. м.)