Шандра В. Міщанські органи станового самоврядування в Україні (кінець ХVІІІ – початок ХХ ст.) - Демченко, Т.; Шара, Л. (Сiверянський лiтопис, 2017)
Рецензія на книгу: Шандра В. Міщанські органи станового самоврядування в Україні
(кінець ХVІІІ – початок ХХ ст.). – К.: Інститут історії України НАН
України, 2016. – 344 c.