Структурно-петрофизическая и тектонофизическая основа геологической карты кристаллического фундамента центральной части Голованевской шовной зоны Украинского щита - Гинтов, О.Б.; Ентин, В.А.; Мычак, С.В.; Павлюк, В.Н.; Зюльцле, В.В. (Геофизический журнал, 2016)
Розглянуто один з найважливіших напрямів геолого-геофізичних досліджень Українського щита (УЩ) — оцінювання перспектив Голованівської шовної зони (ГШЗ) на чорні, кольорові, благородні, рідкісні метали та алмази. One of the most important areas of geological and geophysical studies of the Ukrainian shield (Ush) — estimation of the prospects of the Golovanevsk suture zone (GSZ) for the ferrous, non-ferrous, precious and rare etals and diamonds has been considered here.