Районирование баженовской свиты и клиноформ неокома по плотности ресурсов сланцевой и первично-аккумулированной нефти (на примере Нюрольской мегавпадины) - Исаев, В.И.; Лобова, Г.А.; Мазуров, А.К.; Фомин, А.Н.; Старостенко, В.И. (Геофизический журнал, 2016)
Наведено комплексне уявлення методології, пошукових критеріїв та основ технології застосування даних геотермії для вирішення завдань прогнозування нафтогазоносності. Complex representation of the methodology, of search criteria and basis for the use of data of Geothermal technology for solution of the problem of forecasting oil and gas potential has been given.