Калакура Я.С., Рафальський О.О., Юрій М.Ф. Українська культура: цивілізаційний вимір - Наулко, В.І. (Український історичний журнал, 2016)
Рецензія на книгу: Калакура Я.С., Рафальський О.О., Юрій М.Ф. Українська культура: цивілізаційний вимір. –
К.: ІПіЕНД ім. І.Ф.Кураса НАН України, 2015. – 496 с.