Геохімічний огляд розподілу цинку у компонентах ландшафтів поблизу військових полігонів України - Андрієвська, О.А. (Інститут геохімії, мінералогії та рудоутворення ім.М.П.Семененка НАН України, 2009)
Викладено особливості розподілу цинку у компонентах ландшафтів поблизу військових полігонів України й заходи щодо контролю та врегулювання його концентрації до встановлених норм. Изложены особенности распределения цинка в компонентах ландшафтов вблизи военных полигонов Украины и меры, необходимые для осуществления контроля и урегулирования его концентрации в соответствии с установленными нормами. The features of distributing of zinc in the components of landscapes near-by the soldiery grounds of Ukraine and measures, necessary for realization of control and settlement of his concentration in accordance with the set norms are expounded.