Життя Г. Л. А. Харта. Кошмар і благородна мрія - Бігун, В.С. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2005)
Рецензія на книгу: Lacey Nicola. A Life of H. L. A. Hart. The Nightmare and the Noble Dream. – Oxford: Oxford University Press, 2004. – 422 p.