Сучасні методи одержання складнолегованих сплавів та порошків на Со основі для нанесення захисних покриттів (Огляд) - Василега, О.П.; Гречанюк, М.І.; Затовський, В.Г.; Мінакова, Р.В. (Вісник Українського матеріалознавчого товариства, 2011)
Приведены данные о современных методах получения сплавов и порошков на основе кобальта. Рассмотрены промышленные методы получения порошковых сплавов, их преимущества и недостатки. Наведено дані про сучасні методи одержання сплавів та порошків на основі кобальту. Розглянуто промислові методи виробництва порошкових сплавів, їх переваги та недоліки. Modern methods for obtaining alloys and powders on basis of cobalt are informed. Industrial methods obtaining of the powder alloys are considered, theirs advantage and deficiency are shown.