Анализ изменения состояния порошковых композиций при электроразрядном воздействии (Обзор) - Райченко, А.И.; Сизоненко, О.Н.; Деревянко, А.В.; Колесниченко, В.Г.; Григорьев, Е.Г. (Вісник Українського матеріалознавчого товариства, 2012)
Представлены результаты теоретического анализа и экспериментальных данных изменения состояния порошковых композиций при электроразрядном воздействии. Предложены механизмы образования в веществе физических дефектов при воздействии электрического разряда на смеси порошков с целью их разрушения. Наведено результати теоретичного аналізу та експериментальні дані зміни стану порошкових композицій за електророзрядного впливу. Запропоновано механізми утворення у речовині фізичних дефектів на суміші порошків під впливом електричного розряду з метою їх руйнування. The results of theoretical analysis and the experimental data of powder compositions state changes at electric discharge impact are presented. Mechanisms of forming of physical defects in the matter under high voltage electric discharge impact with the purpose of destruction are proposed.