Концептуальні засади розвитку трудової сфери України на принципах соціальної відповідальності в умовах модернізації - Шастун, А.Д.; Панькова, О.В. (Економічний вісник Донбасу, 2017)
У статті розкрито концептуальні засади розвитку трудової сфери у контексті становлення багаторівневої системи соціальної відповідальності в країні, сформовано відповідне інформаційне підґрунтя. Авторами запропоновано модель, структуру, принципи, напрями та механізми забезпечення Концепції розвитку трудової сфери на засадах соціальної відповідальності в умовах модернізації суспільних відносин в Україні. В статье раскрываются концептуальные основы развития трудовой сферы в контексте становления системы социальной ответственности в Украине. Авторами сформирована соответствующая информационная база, а также предложены модель, структура, принципы, направления и механизмы обеспечения Концепции развития сферы труда в Украине на принципах социальной ответственности в условиях модернизации. The article reveals the conceptual framework development of the labor sphere in the context of social responsibility. On the basis of the formed information base the authors proposed a model, structure, principles, directions and mechanisms for ensuring the concept of development of the labor sphere in Ukraine on the principles of social responsibility in the conditions of modernization.