Определение параметров обрушения трудноуправляемой кровли в лавах пологих пластов Донбасса - Лобков, Н.И.; Сергиенко, А.И.; Халимендиков, Е.Н. (Інститут фізики гірничих процесів НАН України, 2009)
На підставі досліджень, приведено розробку алгоритму розрахунку параметрів обвалення важкокерованої покрівлі. Computational procedure for determination of unhandy roof fall parameters was developed.