Гамаліївський монастир в часи гетьмана Івана Скоропадського - Юрченко, С.Б. (Сіверщина в історії України, 2012)
На підставі нових архівних документів уточнюється датування деяких споруд Гамаліївського монастиря. На основании новых архивных документов уточняется датировка некоторых построек Гамалеевского монастыря. Based on new archival documents the dating of some buildings of Hamaliivsky monastery confirmed.