Поховання біля древньої Любецької вулиці давньоруського Чернігова - Ситий, Ю.М. (Сіверщина в історії України, 2012)
У статті описані поховання, досліджені у 1997-1998 рр.
по вул. Кирпоноса, 24. Поховання частково належать до
ґрунтового могильника, що передував забудові посаду, інша
частина поховань відноситься до цвинтаря дерев’яної церкви. В статье описаны захоронения, исследованные в
1997-1998 гг. по ул. Кирпоноса, 24. Захоронения частично
принадлежат грунтовому могильнику, предшествовавшему
застройке посада, другая часть погребений относится к кладбищу деревянной церкви. The article describes the burials excavated in 1997-1998 in
the 24, Kirponosa str. One half is related to ground burials which
are prior to the trading quarter. The rest belongs to the cemetery
around the wooden church and belongs to the same period as the
trading quarter.