Численное моделирование проводимости тканых полотен для спецодежды - Сынков, В.Г.; Транковский, Д.В. (Інститут фізики гірничих процесів НАН України, 2009)
Представлено результати чисельного моделювання провідності фрагмента тканини, що містить нитки з металевими волокнами. Досліджено залежність провідності фрагмента тканини від його розмірів. Results of numerical modelling of conductivity of a fragment of the fabric containing strings with metal fibres are presented. Dependence of conductivity of the fragment on its size is investigated.