Деякі уподобання та смаки Кирила Розумовського - Герасько, М.О. (Сіверщина в історії України, 2012)
На основі джерельних матеріалів розглядаються деякі
уподобання та смаки гетьмана Кирила Розумовського. На основе архивных материалов рассматриваются
некоторые пристрастия и вкусы гетмана Кирилла
Разумовского. On the basis of source materials some preferences and tastes of
the hetman Kyrylo Rozumovskyi are analyzed.