Село Некрасове у документах XVI-XVIII ст. - Коваленко, Ю.О. (Сіверщина в історії України, 2012)
Село Некрасове Глухівського р-ну Сумської обл. у пізньому
середньовіччі входило до складу Чернігово-Cіверських земель.
У статті наведено ряд документів XVI-XVIII ст., у яких
висвітлюються події, пов’язані з історією с. Некрасове
того часу. При подачі документів збережена стилістика та орфографія оригіналів. Cело Некрасово Глуховского р-на Сумской обл. в позднем средневековье входило в состав Чернигово-Северских земель. В статье
приведен ряд документов XVI-XVIII вв., в которых освещаются
события, связанные с историей с. Некрасово того времени. Документы поданы без изменений стилистики и орфографии. Village Nekrasove Hlukhiv district of Sumy region included in
the Chernihiv-Siverskyi country in the late Middle Ages. The list of
documents of XVI-XVIII is resulted in the article, in which light up
events, related to history of village Nekrasove of that time. Documents
are given without the changes of stylistics and orthography.