Родовід Казимерчуків: до історії вивчення - Казьмирчук, Г.Д. (Сіверщина в історії України, 2012)
В дослідженні на основі маловідомих архівних матеріалів, введених в науковий обіг, розкрито становлення та розвиток родоводу Казимерчуків-Казмерчуків. В исследовании на основе малоизвестных архивных материалов, введенных в научное обращение, раскрыто становление и развитие родовода Казимерчуков-Казимерчуков. Based on the unknown archives materials was investigated and show extension of the family Kazymerchuk-Kazmerchuk.