Від Холопкова до Перемоги - Тупик, С.В. (Сіверщина в історії України, 2012)
У статті висвітлюються основні, найбільш яскраві сторінки історії села Перемога (до 1946 р. – Холопкове) Глухівського району Сумської області від найдавніших часів до сьогодення. В статье освещаются основные, наиболее яркие страницы истории села Перемога (до 1946 г. – Холопково) Глуховского района Сумской области от древнейших времен до современности. This article lights up main, the brightest historical chapters of village Peremoha ( to 1946 – Kholopkove) Hlukhiv area of Sumy region since earliest time till present-day.