Сайт наукового проекту: особливості реалізації - Коваленко, О.В. (Математичні машини і системи, 2017)
У статті представлені деякі особливості реалізації сайту наукового проекту. Проаналізовані та відібрані сервіси для наповнення внутрішнього порталу проекту. Розглянута можлива структура реалізації веб-інтерфейсу зовнішнього порталу та досліджені особливості подання інформації. Викладені положення реалізовані у вигляді технічного завдання та дизайн-проекту сайту «Тритій на планеті Земля», а також при створенні програмного продукту «Випадкова точка». Зроблено висновки. В статье представлены некоторые особенности реализации сайта научного проекта. Проанализированы и отобраны сервисы для наполнения внутреннего портала проекта. Рассмотрена возможная структура реализации веб-интерфейса внешнего портала и исследованы особенности представления информации. Приведенные положения реализованы в виде технического задания и дизайн-проекта сайта «Тритий на планете Земля», а также при создании программного продукта «Случайная точка». Сделаны выводы. Some features of the site of the scientific project are presented in the article. The servieis for filling the internal project were analized and selected. The possible structure of the implementation of the web interface of the external portal was considered and the features of the information presentation were explored. The foregoing provisions were implemented in the form of a technical assignment and a design project of the site “Tritium on the Earth” as well as implemented during the creation of a software product “Random Point”. The conclusions were made.