Сорбционные исследования выбросоопасного песчаника - Стариков, Г.П.; Завражин, В.В.; Мельников, Д.В.; Бойко, А.Н. (Інститут фізики гірничих процесів НАН України, 2009)
Проведено дослідження десорбції метану з викидонебезпечного пісковика пласта h′6 «Смоляниновський» шахти ім. О.О. Скочинського з урахуванням термообробки. Methane desorption from sandstone of the coal seam h′6 «Smolyaninoskiy», Skochinskogo mine, was studied in various temperature conditions.