Глухівське рекрутське депо напередодні Вітчизняної війни 1812 р. - Галь, Б.О. (Сіверщина в історії України, 2012)
У статті реконструюється еволюція російських
дивізійних учбових частин напередодні Вітчизняної війни
1812 р. на прикладі Глухівського (запасного артилерійського)
рекрутського депо (1808-1812). В статье реконструируется эволюция российских
дивизионных учебных частей накануне Отечественной войны
1812 г. на примере Глуховского (запасного артиллерийского)
рекрутского депо (1808-1812). The article reconstructs the evolution of Russian divisional
training units on the eve of the Patriotic War of 1812 on the example
of Hlukhiv (reserve artillery) recruit depot (1808-1812).