Нові відомості про господарську діяльність поміщиків Туманських у першій половині ХІХ ст. - Тригуб, О.О. (Сіверщина в історії України, 2012)
У статті висвітлюються невідомі епізоди господарської
діяльності поміщиків Туманських у першій половині XIX ст. В статье освещаются неизвестные эпизоды хозяйственной
деятельности помещиков Туманских в первой половине XIX в. This article describes some unknown episodes in economic
activity of the Tumansky landowning family in the first half of the
nineteenth century.