Математическое моделирование процесса обезвоживания увлажненной горной массы - Павлыш, В.Н.; Тарабаева, И.В. (Інститут фізики гірничих процесів НАН України, 2009)
Запропоновано модель процесу зневоднення зволоженої гірської маси в сушильній камері з урахуванням параметрів технологічного процесу висушування і з відображенням фізичних законів, що описують процеси, які відбуваються. Математична модель процесу представлена у вигляді крайової задачі для рівнянь математичної фізики. The model of wet rock dehydration process in a drying chamber is proposed, taking into account parameters of the technological process of drying as well as physical laws describing the process. The mathematical model of process is presented as a boundary-value problem of mathematical physics.