Власник батуринської садиби В.П. Кочубей - Огієвська, Р.І. (Сіверщина в історії України, 2012)
На основі джерельних матеріалів розглядається життєвий шлях власника батуринської садиби Василя Петровича Кочубея. На основании исторического материала рассматривается жизненный путь владельца батуринской усадьбы В.П. Кочубея. On the basis of source materials the lifetime of Vasyl Petrovych Kochubey, the owner of Baturyn’s estate is analyzed.