Друкована та зовнішня реклама в Сумах на межі ХІХ – ХХ ст. - Подоляка, Н.С. (Сіверщина в історії України, 2012)
У статті розглядається питання розвитку друкованої та зовнішньої реклами в Сумах на межі ХІХ – ХХ ст. Акцентується увага на жанровій палітрі рекламних видань. У загальному плані окреслено особливості різних видів реклами. В статье рассматривается вопрос развития печатной и внешней рекламы в Сумах на рубеже ХІХ – ХХ в. Акцентируется внимание на жанровой палитре рекламных изданий. В общих чертах очерчены особенности разных видов рекламы. The question of print and outdoor advertising in Sumy on the verge of the XIX-th – the XX-th centuries. The attention to genre palette advertising publications. The general plan outlines the features of different types of advertising.