До історії 175-го Батуринського піхотного полку - Єсюнін, С.М. (Сіверщина в історії України, 2012)
У статті розглядається історія 175-го піхотного
Батуринського полку в 1877-1914 рр. та подаються біографічні
відомості про видатних військовослужбовців, що служили в
роки дислокування полку в місті Глухові (1910-1914 рр.). В статье рассматривается история 175-го пехотного
Батуринского полка в 1877-1914 гг. и даются биографические
данные выдающихся военнослужащих, которые служили в годы
дислокации полка в городе Глухове (1910-1914). The history of the 175-th Infantry Baturinsky Regiment in 1877-
1914 years and biographical information about the outstanding
military who served during the deployment of the regiment in the
town of Hlukhiv (1910-1914).